Σχετικά με εμάς

ΑΣΚΓΕ ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ

                                                                        ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣΕίμαστε στην διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 Ο Α.Σ.Κ.Γ.Ε ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ είναι ένας υφιστάμενος Αγροτικός Συνεταιρισμός ο οποίος πλαισιώνεται από ειδικευμένο προσωπικό και ανεξάρτητους συνεργάτες οι οποίοι είναι σε θέση να επιφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για της αγροτικές εκμεταλλεύσεις των αγροτών αλλά και οποιασδήποτε άλλης αγροτικής δραστηριότητας που τους απασχολούν. 

 Όραμα του Συνεταιρισμού είναι η δημιουργία μιας πρωτοποριακής εταιρείας, στον καινοτόμο πρωτογενή τομέα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει υπόδειγμα αποτελεσματικού συνδυασμού ποιοτικής προσπάθειας και δημιουργικού προσανατολισμού. Μια εταιρεία που με αγάπη για το αντικείμενο, ενθουσιασμό, εγρήγορση και εν συναίσθηση, θα χαράξει νέους δρόμους στο αγροτικό γίγνεσθαι.

Μέσα στην πολυετή διαδρομή και ενασχόληση του Συνεταιρισμού με τα αγροτικά δρώμενα έχει αποφέρει με έργα και πράξεις θετικές εξελίξεις προς όφελος των ατόμων που ενσωματώνονται στο αγροτικό σύνολο αλλά και προς όφελος της βιωσιμότητας της ως επιχείρηση.

Ο Α.Σ.Κ.Γ.Ε ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ μέσα στο πέρας των ετών της λειτουργίας του έχει ήδη συνδράμει στην επίλυση πληθώρων προβλημάτων που απασχολούν του αγρότες στις καθημερινές τους ενασχολήσεις. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πως πάνω από 18.000 πελάτες που στην πλειοψηφία τους αποτελούνται από επαγγελματίες αγρότες, το σύνολο των οποίων γεωγραφικά επεκτείνεται κατά μήκος όλου του Ν. Έβρου και όχι μόνο, έχουν εμπιστευτεί τον Συνεταιρισμό και έχουν επωφεληθεί από την συνεργασία. 


Δείτε επίσης: