Η ΚΑΠ μετά το 2020, θέμα εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

2018-10-30

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΕΥΔ ΠΑΑ) - Μονάδα Δικτύωσης και Δημοσιότητας, διοργανώνει στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020 και οι εκτιμώμενες επιπτώσεις της εφαρμογής στην ελληνική γεωργία», Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο) την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις 18:30-20:30.

Η εκδήλωση αυτή διεξάγεται στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας της Εταιρίας Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο.) με θέμα «Επαναπροσδιορίζοντας την ανάπτυξη της υπαίθρου στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή» το οποίο πραγματοποιείται 1 & 2 Νοεμβρίου 2018 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Φουαγέ του ημιωρόφου, στο πλαίσιο της Παράλληλης Συνεδρίας (Στ) «Παρουσίαση Posters» στις 12:30 με 13:30, θα γίνει παρουσίαση poster του ΕΑΔ με θέμα «Η συμβολή της δικτύωσης στη βελτίωση της ποιότητας εφαρμογής του ΠΑΑ» όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις δράσεις του ΕΑΔ και τη συμβολή του στη βελτίωση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την παρούσα πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στο στρογγυλό τραπέζι, ενώ για τη συμμετοχή τους στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τη γραμματεία της ΕΤ.ΑΓΡ.Ο. (https://etagro.gr/2018/).

Αναλυτικά το πρόγραμμα https://www.agrotypos.gr/images/stories/file/programma%20etagro.pdf

Πηγή:agrotypos